Sådan fylder jeg mine kager, du skal bruge:
Formen som kagen er bagt i.
En pose.
En palet/spartel.
3 bunde.
En mousse eller creme.
Jeg lægger posen ned i min form, og ligger derefter den bund
der skal være øverst på kagen nederst i formen.
Fylder et lag mousse/creme i formen.
Lægger næste bund ovenpå, den grimmeste bund.
Mousse/creme på igen.
Derefter lægger du den sidste bund oveni moussen.
Den sidste bund du lægger i formen er bunden af kagen,
derfor er det vigtigt at den er så jævn som overhovedet muligt.
Du kan for din egen skyld, lægge et lag smørcreme i kanten inden
du lægger moussen i, så er kagen nemmere at smørre op.
For fyldet (mest bærmousse) kan godt glide med smørcremen.
Formen som kagen er bagt i.
En pose.
En palet/spartel.
3 bunde.
En mousse eller creme.
Jeg lægger posen ned i min form, og ligger derefter den bund
der skal være øverst på kagen nederst i formen.
Fylder et lag mousse/creme i formen.
Lægger næste bund ovenpå, den grimmeste bund.
Mousse/creme på igen.
Derefter lægger du den sidste bund oveni moussen.
Den sidste bund du lægger i formen er bunden af kagen,
derfor er det vigtigt at den er så jævn som overhovedet muligt.
Du kan for din egen skyld, lægge et lag smørcreme i kanten inden
du lægger moussen i, så er kagen nemmere at smørre op.
For fyldet (mest bærmousse) kan godt glide med smørcremen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar