søndag den 22. april 2012

Blåbærcupcakes!

Disse cupcakes blev bagt i anledning af at mine forældre og
lillebror kom til middag. Jeg havde i øjeblikket glemt at når man laver frosting roser starter man fra midten af, derfor endte det op med nogen vandskabte swirls med Dr. Oetkers minipearls,
som jeg ENDELIG har fået fingrene i. ;-)


Muffin opskrift 12stk.:
2 æg
2 dl rørsukker
2dl mel
½dl vand
½ stang vanilie korn
150-200g frosne blåbær
2tsk bagepulver

Æg og rørsukker piskes med vanilie kornene, de øvrige ingredienser tilsættes.
- Obs, blåbærrene vendes i dejen til sidst!

Bages ved 190C i25-30min.

Blåbær smørcreme 10 stk:
50g palmin
50g frosne blåbær
50g smør
1 dl flourmelis
½ stang vanilie korn
Blåbær aroma

Palminen smeltes i en gryde med blåbærrene som blendes sammen.
Massen stilles på køl i en time, og piskes op igen med 50g smør
og flourmelis, smages til med blåbæraroma.
Smørcremen er ser rigtig flot og naturlig ud, og smager dejligt af blåbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar