Hindbærlagkage.
Ja, så blev det min 19 års fødselsdag - så er man jo selvskrevet til at have kage med i skole.
Lagkagebunde (2-3 bunde - 24 cm kage):4 æg.
2dl sukker
1dl mel
1dl kartoffelmel
2 tsk vanilie sukker
2 tsk bagepulver
Bages i 35 min ved 170C
De er så nemme, og smager rigtig dejligt - og så passer de til alt!
Hindbærmousse (2 lag - 24 cm kage):2 poser frosne hindbær
½l fløde
3dl flourmelis
4 blade husblads
Hindbæraroma
Hindbærrene koges op med flourmelisen,
og blendes. Den opblødte husblads røres ud deri.
Pisk fløden, og vend det hele sammen uden at slå luften ud af fløden.
Moussen stilles koldt natten over, og fyldes derefter i kagen.
Lagkagebunde (2-3 bunde - 24 cm kage):4 æg.
2dl sukker
1dl mel
1dl kartoffelmel
2 tsk vanilie sukker
2 tsk bagepulver
Bages i 35 min ved 170C
De er så nemme, og smager rigtig dejligt - og så passer de til alt!
Hindbærmousse (2 lag - 24 cm kage):2 poser frosne hindbær
½l fløde
3dl flourmelis
4 blade husblads
Hindbæraroma
Hindbærrene koges op med flourmelisen,
og blendes. Den opblødte husblads røres ud deri.
Pisk fløden, og vend det hele sammen uden at slå luften ud af fløden.
Moussen stilles koldt natten over, og fyldes derefter i kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar