Påskeægskage!
Jeg havde noget bærmousse tilovers da jeg lavede min farmors
fødselsdagskage i påsken, hvilket endte med at jeg lavede en påskeægskage!
Bundene er bagt i en dråbeform min mor havde, men kan sagtens laves
uden, det hander mere om at forme den i noget husholdningsfilm og fryse
den i nogen timer så den holder formen under opsmøringen. :-)
På billedet ovenover er kagen smurt op med nutellasmørcreme:
100g blødt palmin
100g nutella
50g flourmelis
Smørcremen skal piskes luftig, og alle klumper af palmin skal
piskes ud :-)
Her ser I det færdige resultat af kagen.
På billedet ovenover er kagen smurt op med nutellasmørcreme:
100g blødt palmin
100g nutella
50g flourmelis
Smørcremen skal piskes luftig, og alle klumper af palmin skal
piskes ud :-)
Her ser I det færdige resultat af kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar